Jose Álvarez, amb ‘Las albóndigas de la abuela’; Antonio Aragón, amb ‘El regreso’; i Celia Galeano, amb ‘Una nueva emoción’ han estat seleccionats com a vencedors de la cinquena edició del certamen fotogràfic ‘Objectiu Vacuno’, impulsat per PROVACUNO, l’Organització Interprofessional de la Carn de Vacuno d’Espanya, a les categories ‘Consum de carn de boví i lleure’, ‘ramaderia, indústria i medi rural’ i ‘Memes’, respectivament.
‘Objectiu Vacuno’ pretén donar visibilitat tant al treball diari dels ramaders, industrials i comercialitzadors del sector, com al medi rural ia la pròpia carn de boví, protagonista de la nostra gastronomia i present a les taules de milions de persones a tot el món.
1r Premi. Categoria Ramaderia, indústria i medi rural. El regreso. Antonio Aragón Renuncio
2n Premi. Categoria Ramaderia, indústria i medi rural. Terneros de Montaña. Urbano Suarez
3r Premi. Categoria Ramaderia, indústria i medi rural. Entre niebla. David Martín Pinto
1r Premi. Categoria Consum de carn de boví i lleure. Las albondigas de la abuela. Jose Álvarez Hernández
L’organització del certamen destaca el gran èxit de participació en aquesta cinquena edició, en què s’han registrat prop de 1.300 creacions.
Els altres premiats a la categoria ‘Consum de carn de boví i lleure’, pensada per posar de manifest la importància social de la carn, més enllà de constituir un aliment d’alta qualitat nutricional, econòmic i de gran tradició a Espanya, són Lismar Barroso (2n, amb ‘Com a mi m’agrada!’); i Charo González (3r, amb ‘Rico, rico’).
A Ramaderia, indústria i medi rural, on les fotografies reflecteixen l’orgull del sector del boví de carn, captant el treball diari, la constància, la cura i respecte per la natura, així com la bellesa dels animals i les múltiples possibilitats que ofereix la carn de boví, acompanyen el vencedor Urbà Suárez (2n, amb ‘Terneros de montaña’); i David Martín (3r, amb ‘Entre boira’).
Pel que fa a la categoria ‘Memes’, en què prima l’enginy dels participants, també reben reconeixement Elvira Izquierdo (2n, amb ‘I ara què fem?’); i Pedro Fernández (3r, amb ‘El chasco’).
“Un any més ens hem trobat la gran acceptació i participació en aquest concurs que, des de PROVACUNO, volem continuar fomentant pels grans resultats i el nivell dels treballs presentats. Estem orgullosos i agraïm cadascun dels participants que s’han animat a captar l’essència d’aquest bonic sector. En aquesta línia, PROVACUNO treballa per la visibilitat i l’increment del valor que aquest mereix a la societat”, indiquen des de la interprofessional.
Els autors de les instantànies i mems seleccionats pel jurat rebran premis d’entre 100 i 500 euros, i els seus treballs es publicaran en xarxes socials i altres elements de comunicació de PROVACUNO.
Pot interessar-te
- En marcha la 5ª edición de ‘Objetivo Vacuno’ el certamen de fotografia del vacuno de carne
- Cuarta edición de cuarta edición de ‘Objetivo Vacuno’, el certamen de fotografía con el que PROVACUNO
- Arranca la tercera edición de ‘Objetivo Vacuno’ el certamen de fotografía que pone el foco en nuestro Vacuno de Carne