La Ruta del Paquito estarà present a Madrid, València i Barcelona

Per cinquè any consecutiu, des del 28 d’abril començarà la Ruta del Paquito que aquest any es desenvoluparà a les ciutats de Madrid, València i Barcelona. D’aquesta manera Interovic, la interprofessional del xai, busca fomentar el consum de carn de xai entre el públic més jove, a més de mostrar la versatilitat d’aquesta carn.

 

 

Aquesta iniciativa forma part del programa europeu “Carn de lletó, xai i cabrit. Saborosa i Sostenible, tria l’origen europeu” i té com a objectiu rejovenir i reactivar el consum de xai. Com assegura Raúl Muñiz, president d’Interovic, “el Paquito no només és una opció de consum divertida i deliciosa sinó també una aposta per la sostenibilitat del territori i una manera de recolzar la figura del pastor que manté el camp i dóna vida a els nostres pobles”.

Tots els establiments a www.buscandoapaquito.com.

Seran 600 els establiments de les tres ciutats els que mostraran la seva particular versió d’aquest entrepà els únics requisits dels quals és que “es pugui menjar amb les mans i que tingui com a ingredient principal el filet de cama de xai, una peça particularment tendra, sucosa, versàtil i fàcil de preparar que forma part dels nous talls que proposa Interovic per potenciar els usos culinaris de la carn de xai”, assegura la interprofessional en un comunicat.

Col·laboradors