L’Ajuntament de Madrid i Provacuno reparteixen 1.000 àpats amb carn de boví cuinats per estrelles Michelin per a persones necessitades

Provacuno s’ha unit a l’Ajuntament de Madrid per dur a terme una acció solidària amb el repartiment de 1.000 dinars amb carn de boví perquè els més necessitats puguin gaudir d’aquestes dates tan assenyalades. Representants d’ambdues institucions han fet entrega al Pavelló Florida Retiro (Parc de Retiro) de 1.000 racions de Galta de Vedella amb puré de patata trufada entre els col·lectius més necessitats a través de centres solidaris.

En l’acte han estat presents el regidor de districte de Vallecas de l’Ajuntament de Madrid, Borja Fanjul, al costat de Javier López, director general d’Provacuno, i cinc grans xefs espanyols encarregats d’elaborar les racions: Diego Guerrero (restaurant DSTAgE), Juan Lu Fernández (Lu Cuina i Ànima), Iván Cerdeño (Iván Cerdeño), Luis Valls (El Poblet) i Javier Aranda (Gaytán), tots ells reconeguts recentment amb estrelles Michelin.

Des de l’Ajuntament de Madrid, Fanjul ha agraït la donació per part de PROVACUNO de la matèria primera i els xefs pel seu treball per elaborar les 1.000 àpats.

Per a Javier López, director de Provacuno, la col·laboració de l’Ajuntament madrileny ha estat “fonamental per fer possible aquest lliurament de menjar entre els que més ho necessiten. Tot el sector, des de ramaders, productors, carnissers … formem una cadena de valor compromesa no només amb la d’alimentar a la població amb la millor carn de el món, sinó també amb la d’ajudar als que més ho necessiten. Aquest acte a la capital ve a complementar la nostra tasca durant els durs mesos de la pandèmia “.

Col·laboradors