Leather Cluster Barcelona commemora el Dia Mundial de la Pell

Per tercer any consecutiu, els organismes internacionals del sector de la pell, Leather Working Group (LWG) i Leather Naturally (LN), han promogut conjuntament la celebració del Dia Mundial de la Pell. El Dia Mundial de la Pell que es celebra el 26 d’abril, és una campanya global que té el propòsit de conscienciar a la societat sobre els beneficis de la pell.

El tema central en aquesta tercera edició de 2024, és la reparació, reutilització i aprofitament, emfatitzant les qualitats duradores, reparables i versàtils de la pell que la converteixen en el material ideal per a una societat circular.

La pell i la seva indústria promouen pràctiques ambientals molt sostenibles. D’una banda, l’aprofitament i el reciclatge dels subproductes del procés de la pell i la seva valorització i reutilització en nous productes, de l’altra, la llarga vida útil dels articles de pell, contribueixen a reduir l’impacte ambiental.

Leather Cluster Barcelona dóna suport a la iniciativa i es suma a la celebració del Dia Mundial de la Pell, tot reivindicant la pell com a referent de l’economia circular i exemple de moda sostenible.

Leather Cluster Barcelona és un entorn de cooperació competitiva per promoure projectes estratègics transversals i transformadors amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema del sector de la pell català. El clúster és una entitat acreditada dins el programa Catalonia Clusters i compta amb el suport d’Acció.

Col·laboradors