Neologic Energia: Fins a un estalvi de l’30% en la factura de la llum amb energia verda!

Fa més de 20 anys d’experiència, Neologic Energia mou a les empreses aportant un estalvi important en el consum de llum i gas … i a més un estalvi verd. Aquesta comercialitzadora està especialitzada en instal·lacions d’autoconsum amb panells solars. I quina és la diferència respecte a la resta d’empreses comercialitzadora de el sector? Que el client no paga la instal·lació. Neologic Energia es fa càrrec de tot amortitzant amb el consum.

 

 

Neologic és una empresa asturiana que neix el 2012 com a resultat d’un projecte innovador en el món de les energies renovables. “Som comercialitzadora de llum i gas amb gran estalvi, instal·lacions d’autoconsum amb panells solars. Sense invertir, nosaltres invertim en les plantes i es amortitzem amb el consum”, explica Carlos Serra, delegat d’Expansió de la comercialitzadora.

I què us diferencia d’altres empreses com la vostra? “Ens diferencia l’energia verda, els preus molt competitius i instal·lacions d’autoconsum amb panells solars sense haver de pagar el client. Nosaltres invertim en les instal·lacions i les anem amortitzant amb el consum”.

Amb això aconsegueixen que el client “estalviï fins a un 30% de el rebut de la llum”. Però no només ofereixen instal·lacions d’energia solar. “També vam instal·lar carregadors de cotxes elèctrics sense cablejat, utilitzant el cablejat de la il·luminació”.

Tecnologia i patent

Amb pocs anys en el mercat però amb molta trajectòria amb clients, Neologic aposta per la tecnologia punta i tenen ja una patent dels carregadors elèctrics.

Quin és el valor que doneu a incorporar-vos com a col·laborador de Anafric? La introducció en un sector tan important de l’empresariat espanyol és molt important en la nostra estratègia d’expansió de la companyia. Podem aportar als associats estalvi en energia, un producte únic com les plaques solars sense inversió.

Es tracta d’una empresa amb un projecte pioner que ens pot ajudar en els nostres projectes de sostenibilitat mediambiental, una de les línies d’ajuda dels fons europeus, que han de posar-se en marxa durant aquest 2021. Per tant Neologic Energia pot ser el vostre partner energètic en els vostres projectes Next Generation.

 

 

Col·laboradors