Olot Meats instal·la plaques fotovoltaiques per funcionar amb energia neta

 Olot Meats ha instal·lat 4.000 m2 de plaques fotovoltaiques, que generen 585 kWp, per funcionar amb energia neta i no contaminant, respectuosa amb el medi ambient i que genera màxima eficiència i estalvi. A banda, amb les ampliacions que s’estan fent de la planta, Olot Meats disposarà de 7.000 m2 més de coberta per instal·lar noves plaques que generarien uns 1.000kWp més.

 

 

 

Les sales d’especejament de Celrà (amb 11.200 m2 i 1.697 kWp) i de Juià (amb 7.000 m2 i 1.032kW), també incloses a Olot Meats Group, ja havien fet aquesta aposta decidida per l’energia neta a través de l’autoconsum fotovoltaic. A Juià, l’empresa invertirà uns 4 M€ més en 7 hectàrees de terreny, on instal·laran més panells solars que generaran 4.200 kWp que, amb les ja existents situades a la coberta, podran arribar a generar el 70% del consum d’electricitat de la planta.

Xavier Roca, CEO i director general d’Olot Meats Group, afirma que “amb la inversió a la planta d’Olot, tanquem un cercle que obeeix a un dels principals valors del nostre grup, com és la sostenibilitat i l’aposta pel medi ambient , amb una decidida contribució a frenar el canvi climàtic i impulsar la transició energètica”.

Col·laboradors