Pastoreo torna a Madrid de l’1 al 3 de desembre amb l’objectiu de traslladar el camp a la ciutat

Després de l’èxit de les dues primeres edicions i els més de 3.000 visitants que va congregar l’any passat, torna a Madrid Pastoreo, un espai recreat per Interovic que té per objectiu fomentar el coneixement i el consum de la carn de llet, xai i cabrit de origen nacional i que forma part de la campanya Más cerca es mejor. Pastoreo es presenta com una opció d’oci oberta al públic, perfecta per a madrilenys i turistes que tindrà lloc de l’1 al 3 de desembre al carrer Sandoval, 3, cap de setmana previ al pont de la Constitució.

 

 

Durant els tres dies i amb l’objectiu de traslladar el camp a la ciutat, en aquest espai efímer tindran lloc moltes activitats culturals pensades per a tot tipus de públics. Interovic ha desenvolupat una agenda completa en què hi haurà diferents tallers (sota reserva prèvia), degustacions de tapes de xai creades per Begoña Rodrigo, xef de La Salita (estrella Michelin) i exposicions de fotografies i mapes de llana. La programació, els horaris de les activitats de Pastoreo i les reserves podran consultar-se a la web: https://mascercaesmejor.es/pastoreo

“La ramaderia ovina i caprina és fonamental en la conservació dels nostres camps i en la protecció del nostre entorn. Per això, volem convidar tots els ciutadans a unir-se a nosaltres a Pastoreo per descobrir la història, la cultura i la tradició d’aquesta activitat mil·lenària”, explica Tomás Rodríguez, director d’Interovic.

 

Més informació

Col·laboradors