Desconvocada la vaga d´inspectors d´escorxadors de Catalunya abans del Nadal

El sindicat CCOO ha desconvocat una vaga a Appeal Agrifood Group, la concessionària actual del servei de suport a la inspecció veterinària oficial als escorxadors, sales d’especejament i establiments de manipulació de caça a Catalunya, del 18 al 22 de desembre, just abans de el Nadal.

 

 

Segons destaca Revista Cárnica, la vaga s’ha desconvocat després d?assolir ahir un acord amb el Departament de Salut de la Generalitat.

CC.OO. valora positivament que el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya s’hagi “compromès a constituir una taula de diàleg amb els dos sindicats més representatius de Catalunya per treballar en una solució consensuada”.

Mentre durin les negociacions d’aquesta mesa, quedarà suspesa la tramitació del projecte de decret per regular aquesta activitat, que preveia canviar l’actual model de licitació pública del servei per un altre basat en la contractació directa per part dels establiments carnis amb empreses privades acreditades prèviament per l’Administració, objecte de la convocatòria de vaga.

Més informació a Revista Cárnica.

Col·laboradors