Primera edició europea de la NetWorKing eXpeRienCe i Assemblea General de la UECBV a Barcelona

Anafric organitza i acull l’assemblea anual de la UECBV, la Unió Europea de Comerciants de Bestiar de Carn, que tindrà lloc a Barcelona, el proper 26 d’octubre. Com a novetat respecte a edicions anteriors, des d’Anafric s’ha creat la NetWorKing eXpeRienCe, un espai destinat a les empreses amb l’ànim que l’esdeveniment es converteixi en un espai generador de contactes comercials.

 

 

 

La NetWorKing eXpeRience i l’Assemblea General es duran a terme a la mateixa jornada, el 26 d’octubre, a l’hotel H10 Marina, de Barcelona. Aquest esdeveniment compta, a més, amb el suport d’Anice, Anprogapor i Asoprovac.

 

Anafric és una associació està adherida a la UECBV, la veu a la Unió Europea de les associacions nacionals dels diferents països d’europeus que representen els comerciants de bestiar (boví, equí, oví, porcí), els comerciants de carn (boví, equí, oví, porcí) i la indústria càrnia (escorxadors, sales d’especejament, plantes de preparació de carn).

L’associació europea compta amb 50 entitats nacionals o regionals a 24 dels 27 Estats membres de la UE, sumant també Regne Unit, Japó, Noruega, Suïssa i Ucraïna. En total, prop de 20.000 empreses de totes les mides estan convidades a participar a l’assemblea.

Programa de la reunió de la UECBV a Barcelona. 26 d’octubre

Dimecres, 25 d’octubre del 2023
H10 MARINA Av. del Bogatell, 64, 68, 08005 Barcelona (Espanya)
14:00-17:00 Sala Chardonnay: grup de qüestions veterinàries
17:00 – 20:00 Sala Garnatxa: grup de sostenibilitat
18:00 – 20:00 Sala Chardonnay: Comitè de Direcció

 

Dijous, 26 d’octubre del 2023
H10 MARINA Av. del Bogatell, 64, 68, 08005 Barcelona (Espanya)
10:00 -13:00 reunions de les seccions, en paral·lel:
Sala Chardonnay: LTS (animals vius)
Sala Garnatxa: MIS (indústria càrnia)
Sala Xarel.lo: ITS (comerç internacional)

11:00 – 13:00 Saló Icària: NetWorKing eXpeRiencE

15:00 – 17:00 Saló Icària: Assemblea General INTERNA
(només per a membres de la UECBV)
17:00 – 17:30 Pausa-cafè
17:30 – 19:30 Saló Icària: Assemblea general OBERTA

Part 1/Ponència inicial sectorial pendent de confirmació per part d’un Comissari Europeu i el seu homòleg espanyol.
Part 2 / NO NEWS, FAKE NEWS
Jordi Alavedra, professor de publicitat + màrqueting i comunicació. Jordi Alavedra ha treballat estretament amb Luis Bassat, President Fundador d’Ogilvy a
Espanya, des del 1985. Primer a Ogilvy on va ser el seu vicepresident fins al 2015 i des de llavors desenvolupant plans de comunicació per a diversos clients tant espanyols com internacionals. Per a la preparació de la seva participació en aquesta Assemblea General, Jordi Alavedra utilitza com a eix de la seva presentació “Los Caminos Creativos” descrits i publicats per Luis Bassat.

NO MEAT, NO HUMANS
Dr. Abel Mariné, Catedràtic de Nutrició i Bromatologia + Professor Emèrit de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Abel Mariné és autor de més de 200 articles i llibres.
Entre altres, ha estat membre del Panell d’Experts en Seguretat Alimentària de l’OMS, de la Junta Directiva, d’ILSI (International Life Sciences Institute) – Europa, President del Comitè Científic d’ACSA (Agència Catalana de Seguretat Alimentària), membre del Consell Assessor de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, president de l’ACCA (Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació), vicepresident de l’Institut Danone-Espanya.

20:00 – 24:00 Sopar de Gala al Restaurant Òleum. Av. Montjuïc, Palau Nacional

 

Per a més informació i inscripcions: [email protected]

Col·laboradors