PROVACUNO acosta l’essència del tercer temps als jugadors del rugbi base a Espanya amb el tradicional petit de vedella

PROVACUNO s’uneix a la passió del rugbi en ser present a tots els campionats d’Espanya, des de les categories de 6 fins a 18 anys, durant els mesos de maig i juny. El sector del boví de carn és conscient de la importància d’una alimentació adequada per millorar el rendiment esportiu. Incorporar proteïnes, vitamines i minerals a la dieta és crucial per al desenvolupament i funcionament òptim dels músculs, i la carn de boví és l’aliment perfecte per aconseguir-ho, sent la major font de proteïnes naturals per a l’organisme.

 

PROVACUNO acerca la esencia del tercer tiempo a los jugadores del rugby base en España con el tradicional pepito de ternera

 

El rugbi i el sector del Boví de Carn comparteixen valors fonamentals com el respecte, el treball dur i l’entusiasme, convertint-se en una filosofia de vida. Tots dos es basen en un estil de vida saludable on l’alimentació equilibrada, el descans i l’entrenament són aspectes clau.

La carn de boví, essencial a la Dieta Mediterrània, aporta una varietat de vitamines i minerals que són essencials per al funcionament òptim del cos, incloent vitamines A, D, E, K, C i del grup B, especialment la B12, crucial per a la formació de glòbuls vermells i el sistema nerviós.

La capacitat col·lectiva del rugbi i del sector del Boví de Carn per unir-se en cadena és el que els converteix en una forma de vida, on el respecte, el treball en equip i la companyonia són fonamentals tant al camp com a la taula.

La Federació Espanyola de Rugbi ha adjudicat a diferents clubs l’organització de les competicions per a les diverses categories del rugbi base, que es duran a terme en diferents dates i llocs durant el maig i el juny.

· 4-5 de maig: Campionat d’Espanya i Torneig Nacional M18 a CAU València (València).

· 11-12 de maig: Campionat d’Espanya i Torneig Nacional M14 a VRAC (Valladolid).

· 18-19 de maig: Festival Nacional M12 a San Roque, Cadis.

· 25-26 de maig: Campionat d’Espanya i Torneig Nacional M16 a CR El Salvador (Valladolid).

· 1-2 de juny: Festival Nacional M10-8-6 a CRC (Pozuelo de Alarcón, Madrid).

Per PROVACUNO i els amants del rugbi, la passió pel boví i el rugbi és una combinació perfecta que uneix persones de diferents orígens al voltant d’una mateixa taula i un mateix camp, demostrant que l’esport i una dieta equilibrada van de la mà .

Col·laboradors