Provacuno, present a l’alimentació del tots els campionats d’Espanya de rugbi base

PROVACUNO l’Organització Interprofessional de la Carn de Boví d’Espanya, en representació de tots els ramaders, industrials i comercialitzadors del sector, serà present a tots els campionats d’Espanya de rugbi base, des dels 6 fins als 18 anys, durant els mesos d’abril , maig i juny.

 

 

El rugbi com a activitat col·lectiva d’alta intensitat física i emocional requereix un estil de vida saludable on l’alimentació, el descans i l’entrenament formen part del propi esport.

És aquí on la carn de boví juga un paper fonamental, ja que és un aliment indispensable dins d’una dieta saludable i equilibrada com la Dieta Mediterrània amb innombrables propietats nutricionals que aporta proteïnes d’alt valor biològic, vitamines i minerals. A més, incorpora a l’alimentació vitamines com A, D, E, K, C i del grup B, especialment B12, essencial en la formació dels glòbuls vermells i el funcionament correcte del sistema nerviós.

La Comitè Executiu de la Federació Espanyola de Rugby va adjudicar a diferents clubs l’organització de les competicions per a les diferents categories del rugbi base, que se celebraran en les dates i llocs següents:

  • 29-30 d’abril. Campionat d’Espanya i Torneig Nacional M18: CR El Salvador en els camps de Pepe Rojo (Valladolid).
  • 6-7 de maig. Campionat d’Espanya i Torneig Nacional M16: VRAC en els camps de Pepe Rojo (Valladolid).
  • 13-14 de maig. Campionat d’Espanya i Torneig Nacional M14: CR El Salvador en els camps de Pepe Rojo (Valladolid).
  • 20-21 de maig. Festival Nacional M12: CRC a la Vall de les Canyes (Pozuelo de Alarcón, Madrid).
  • 3-4 de juny. Festival Nacional M10-8-6: VRAC als camps de Pepe Rojo (Valladolid).

Col·laboradors