Què és la granja 5.0? L’exemple de Vall Companys

El Grup Vall Companys aposta per la digitalització i la innovació tecnològica per assolir la plena sostenibilitat del sector. Així ho demostra la Granja 5.0, que planteja una ramaderia digitalitzada, eficient i sostenible gràcies a la tecnologia. Amb aquesta iniciativa es vol garantir la màxima sostenibilitat dels recursos, prioritzar la salut i el benestar animal i posar la innovació al servei de les granges.

El responsable de Producció Ramadera del Grup, Albert Vidal, ha explicat que aquesta plataforma de R+D+i va sorgir de la col·laboració entre els equips tècnics especialistes i els ramaders de Vall Companys amb la voluntat de desenvolupar sistemes que milloressin el benestar animal, la eficiència i la sostenibilitat de la ramaderia porcina.

 

 

“Gràcies a la tecnologia de la Granja 5.0, aconseguim monitoritzar tant l’eficiència dels pinsos, com el seu efecte sobre la corba de creixement de cada animal. Això ha fet que el nostre aprenentatge sigui més ràpid i precís”, ha assenyalat Vidal.

 

Col·laboradors