S’ha constituït la taula de seguiment de les preocupacions de pagesos i ramaders

La taula de seguiment per al compliment de les actuacions recollides al document amb les 43 mesures acordades per agricultors i ramaders després de les protestes al sector del mes de febrer passat s’ha format amb la presència del sotssecretari del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació , Ernesto Abati, i del secretari general de Recursos Agraris i Seguretat Alimentària, Fernando Miranda, juntament amb dos representants de cadascuna de les dues organitzacions agràries signants de l’acord:  Unió de Petits Agricultors i Ramaders (UPA) i Unió d’Unions.

Les mesures recullen aspectes com ara la simplificació i flexibilitat de la Política Agrària Comuna (PAC), millora en el compliment de la llei de la cadena alimentària i les qüestions comercials.

A més, contemplen també respostes a altres inquietuds en matèria d’assegurances agràries, fiscalitat, finançament i qüestions laborals. Així mateix, es compromet a la celebració de dues trobades com el fòrum ramader, que se celebrarà entre el 16 i el 17 de maig a Toledo, o una Conferència Sectorial específica per abordar el relleu generacional i acordar mesures que incentivin la incorporació de joves a les activitats agràries.

Més informació

Col·laboradors