Torna una nova edició de la Ruta del Paquito amb un concurs nacional al millor entrepà, a l’octubre

Arrenca una nova edició de la Ruta del Paquito, l’entrepà de xai amb nom propi.Un total de 100 establiments de Madrid, València, Barcelona, ​​Lleida, Valladolid, Zamora i Lleó oferiran des del 6 de juny i durant un mes la seva versió original del Paquito, l’entrepà de xai nacional amb nom propi, que arriba a bars i restaurants gràcies INTEROVIC per acostar aquesta carn al públic més jove.

 

 

 

 

 

Es tracta d´una iniciativa d’INTEROVIC que té com a objectiu fomentar el consum de xai, especialment entre el públic més jove, i mostrar la versatilitat d´aquesta carn, excepcionalment tendra i saborosa. La ruta que ja s’ha instal·lat al llarg dels seus sis anys d’història a més de 800 establiments de 15 províncies de tot el territori espanyol.

En la seva edició 2024, que ha arrencat el 6 de juny i estarà vigent durant un mes, la Ruta del Paquito podem gaudir-la a Madrid, València, Barcelona, ​​Lleida, Valladolid, Zamora i Lleó. En aquestes ciutats hi participen 100 establiments que oferiran   a la seva carta habitual la seva versió particular del Paquito.

Però hi ha més ciutats participants. La ruta es farà esperar a Aragó, Castella-la Manxa i altres comunitats, on arribarà al mes de setembre i, a més, a la tardor se celebrarà per primera vegada el concurs per triar el millor Paquito de España.

En aquest enllaç podreu ampliar els establiments i racons d’Espanya que ofereixen aquest saborós i saludable entrepà.

 

 

Col·laboradors