Tornen les fires a el sector de l’alimentació. S’obre la inscripció per a Meat Attraction

Meat Attraction 2021 ha obert el seu termini d’inscripció per participar a la propera edició que se celebrarà de el 2 a el 4 de febrer. Organitzada per IFEMA i Anice la “Cita amb les millors carns de el món” retrà en aquesta ocasió un gran homenatge a tots els professionals de la indústria càrnia (#OrgullososDeNuestroSector). Anafric ha participat en les diferents edicions de la fira amb un estand agrupat. En aquesta quarta edició, també ho farà. Per a més informació sobre la participació en Meat Attraction costat de Anafric, [email protected]

En la passada edició de Meat Attraction 2019, l‘Associació d’Empreses Càrnies, Anafric, va repetir la fórmula de presència al costat d’importants empreses de el sector: Bones and Meats, Càrnies Serra Sud, Celevant, Fribin, Frimancha, Murgaca i Sucarn.

L’estand de Anafric el 2019 va mostrar la fortalesa de el sector carni espanyol dedicat a la producció Halal, així com la capacitat d’innovació en la recerca de la qualitat i excel·lència en els elaborats, terceres i quartes gammes, i carns madurades.

Previsions i participació

La pàgina web de la fira ofereix tota la informació per participar com a expositor i aprofitar tots els avantatges que aquesta plataforma posa a disposició dels professionals. El 18 de setembre finalitza el First priority deadline, remetent el formulari de sol·licitud de participació en línia.

La convocatòria 2021 de l’certamen part amb grans expectatives de creixement i participació que, segons les previsions, arribarà a superar les 600 marques i empreses i 20.000 professionals de 60 països

Col·laboradors