54.736 visitants professionals rep la fira FIGAN

Intensa activitat comercial, expositiva i de divulgació, a la fira FIGAN celebrada a finals de març. La 16a edició d’aquesta Fira Internacional per a la Producció Animal no podia acabar de millor manera: 54.736 visitants professionals han omplert els passadissos de Fira de Saragossa durant quatre dies. FIGAN és l’espai de trobada més adequat per cercar solucions als reptes presents i futurs del sector. Precisament, els professionals han destacat tots els processos de digitalització i de millora dels rendiments productius que s’han vist aquests dies a Fira de Saragossa.

 

 

Comencem FIGAN 2023 amb un elevat nombre d’expositors, recuperant xifres de normalitat similars a les prèvies a la pandèmia i consolidant la posició de la cita com a epicentre del sector primari del sud d’Europa; una cosa que hem d’agrair al gran suport demostrat pel sector i especialment al comitè organitzador del certamen”, destaca Javier Camo, director de la fira. I és que el certamen ha comptat amb 987 marques expositores, de 26 països de tot el món, assolint una superfície superior als 77.000 metres quadrats.

 

Avanços cap a una ramaderia intel·ligent

Sens dubte, un altre dels aspectes més destacats d’aquests dies ha estat la internacionalització de la cita. El programa de missions comercials ha atret a Fira de Saragossa més de 90 empreses, de 14 països com Argentina, Líban, Marroc, Portugal, Tunísia o Veneçuela, fent possible un elevat nombre d’entrevistes i reunions de negoci.

Quatre intensos dies en què s’ha donat visibilitat als importants avenços cap a una ramaderia intel·ligent, els darrers equipaments tecnològics, les instal·lacions ramaderes, el benestar animal o la presentació d’avenços digitals al sector, entre d’altres. A més, entre els punts forts de l’exposició ha destacat la representació de 17 races ramaderes selectes de les espècies bovina i equina, la pista ubicada al pavelló 7 per mostrar les bondats morfològiques dels animals o l’espai “TOTS EN FIGAN”, que ha comptat amb nombroses activitats organitzades per la Real Federació Espanyola d’Associacions de Bestiar Selecte, RFEAGAS.

Més informació en aquest enllaç: FIGAN 

Col·laboradors