ACEXPIEL lidera la participació espanyola a la fira APLF a Dubai, fins al 15 de març

APLF torna del 13 al 15 de març de 2023 amb una nova edició al World Trade Center de la ciutat de Dubai als Emirats Àrabs, aquesta serà la segona edició consecutiva de la fira APLF que es realitza fora de la seva tradicional , a causa de les restriccions de viatge imposades a la regió durant la pandèmia. APLF tornarà a Hong Kong per a l’esdeveniment del 2024.

 

Feria de la piel en Dubai

Els pavellons 1 a 3 del Dubai World Trade Center (DWTC) albergaran les tres fires APLF (Leather, Materials+ i Fashion Access) i totes elles –com és habitual- se celebraran simultàniament cobrint tota la cadena de subministrament global de la indústria del cuir, l’adob, la manufacturació i els productes acabats.

En total, hi haurà al voltant de 350 expositors de materials, químics i maquinària de 29 països, inclosa Espanya. L’expectativa és que l’edició de Dubai rebrà al voltant de 6.000 visitants.

L’aixecament de la quarantena obligatòria de la Xina i les restriccions de viatge i la reobertura per a viatges a l’exterior per negocis i turisme suposarà el retorn d’expositors i compradors xinesos a APLF. Després de tres anys de restriccions, els fabricants xinesos de cuir, calçat i marroquineria estan en moviment, i amb les portes dels mercats internacionals reobertes, la seva primera escala serà APLF.

 

PARTICIPACIÓ ESPANYOLA COORDINADA PER ACEXPELL AMB EL SUPORT D’ICEX

A la  participació espanyola coordinada per ACEXPIEL- Associació Espanyola de Curtido amb suport d’ICEX-  hi participaran 4 empreses:

LA DOMA SA DE CORTITS ( Estand: S2-D02-ES) https://www.ladoma.com/

La Doma és un productor mundial de pell de xai per a la indústria de la moda, que destina a l’exportació més del 80% de la seva producció.

CROMOGÈNIA UNITS ( Stand: S1-E22-ES)  https://www.cromogenia.com/

Cromogènia Units desenvolupa, fabrica i ven una gamma completa d’especialitats per a la Indústria del Cuir, sent proveedor global per a aquesta Indústria i una de les companyies de referència a nivell mundial.

LEATHER QUÍMICA (Stand: S1-F26-ES) https://leatherquimica.com/

LEATHER QUIMICA ofereix un assortiment complet d’especialitats químiques per a la fabricació d’adobs, que competeix amb els productes més acreditats al mercat i els processos actuals es realitzen d’acord amb els estàndards internacionals de qualitat, formalitzats a través de l’obtenció de la certificació ISO 9001:2015.

TEXAPEL ( Stand: S1-Q06-ES) https://www.texapel.net/

TEXAPEL, empresa dedicada a l’elaboració i la producció de solucions químiques per a la indústria del cuir.
La Comercialització i exportació internacional de TEXAPEL s’ha construït mitjançant viatges, prospecció i una activa participació a les fires internacionals del sector.
TEXAPEL és membre del programa ZDHC (Abocament zero de substàncies perilloses).

Col·laboradors