ANAFRIC valora molt positivament la seva assistència al costat de 7 empreses associades a Meat Attraction

ANAFRIC va estar present a Meat Attraction amb un estand agrupat al costat de 7 empreses associades en un recinte de 300 m2, on es van donar cita clients i associats, i en què es van oferir degustacions de manera continuada de carn de boví, oví-cabrum i porcí per part de les empreses expositores de l’estand.

Les 7 empreses que van participar a l’estand d’ANAFRIC (Carnes Fèlix, Cárnicas Sierra Sur, Fribin, Frimancha, Meat Center Ibèrica, Moralejo Selecció i Murgaca), van valorar molt positivament la seva experiència en la segona edició de Meat Attraction, així com l’estand de ANAFRIC com a punt d’atenció als seus clients i de relacions amb el sector carni, destacant la gran afluència de visitants en aquest estand, els nous contactes i les oportunitats de negoci allà generades.

 

 

Foto. Participació de les empreses associades a l’estand d’ANAFRIC

 

El primer dia de Meat Attraction, el ministre d’Agricultura, Luis Planas, va visitar l’estand d’ANAFRIC, sent rebut per Marcel Ruiz, Vicepresident d’ANAFRIC, qui va atendre totes les seves qüestions sobre l’associació i sobre l’estand que presentava a Meat Attraction.

 

Foto. El Ministre Luis Planas saluda al Vicepresident d’ANAFRIC, Marcel Ruiz.

Durant els 3 dies que va durar Meat Attraction, del 18 al 20 de setembre, es va poder comprovar la capacitat de convocatòria a nivell de visitants professionals que té el saló, els quals van poder assistir a la gran varietat d’activitats tècniques, demostracions, concursos, debats etc., totes elles relacionades amb el món de la carn. Meat Attraction és una jove fira professional que, en dos anys de camí, va captant l’interès de professionals i empreses, constituint un punt de trobada i una cita ineludible del sector carni.

Foto. A l’interior de l’estand d’ANAFRIC l’activitat fou incessant durant els 3 dies de Fira.

Amb la seva presència, ANAFRIC ha reforçat, per segon any consecutiu, el seu compromís amb Meat Attraction, l’única fira professional orientada exclusivament al sector carni i en la qual durant 3 dies va constituir un important punt d’oferta i demanda tant nacional com internacional, i on es van donar cita les principals empreses i professionals relacionats amb el sector.

Col·laboradors