Costa Food Group presenta a Alimentaria 2024 una gamma de productes més naturals i sostenibles

Una gamma de productes més saludables i sostenibles és la carta de presentació que Costa Food Group  ha desplegat a la fira Alimentaria 2024. Entre les novetats que s’han donat a conèixer a l’espai d’Innoval destaquen la seva gamma Casademont lliure de nitrits afegits, noves varietats de la gamma Fuetis, i la gamma Roler Cuina Fàcil en envàs més sostenible -amb un 85% menys de plàstic, entre altres.

 

 

 

Casademont reinventa el fuet amb el llançament dels seus nous productes “sense nitrits afegits”. A diferència de les varietats convencionals, en els productes d’aquesta nova gamma no s’hi incorporen aquests compostos com a conservants, una innovació amb què el Costa Food satisfà la creixent demanda de productes més naturals i saludables, primant sempre sabors autèntics i tradicionals. Elaborats amb ingredients seleccionats i mitjançant un cuidat procés de curació, aquesta innovació permetrà gaudir de tot el sabor del tradicional fuet de Casademont d’una manera més saludable, amb totes les garanties de qualitat i seguretat alimentària. La nova gamma es presenta en dues varietats: Fuet Extra sense nitrits afegits de 150 grams i Fuetis sense nitrits en còmode format Doypack de 50 grams.

Pel que fa a Casademont Fuetis, s’amplia la gamma, en línia amb el compromís amb les noves tendències dels consumidors. Així, s’introdueixen les varietats mini Salami, mini Fuet baix en greixos i mini fuet de pollastre i els seus Capricis de Fuetis presentats en format Doypack de 50 grams. Tots ells han estat elaborats amb carns seleccionades i mantenen els més alts estàndards de qualitat i un excel·lent sabor.

També es presenta la gamma de plats Roler Cuina Fàcil, receptes sanes i saboroses, cuinades al vapor i presentades en un envàs microondable, fabricat a partir de cartró reciclat i amb un 85% menys de plàstic que l’envàs convencional. La gamma incorpora tres varietats: pollastre teriyaki amb arròs; pollastre tikka masala amb verdures i punxo morú de porc i patates al vapor, totes elles en format de 300g.

 

 

 

 

El Roler Carpaccio Black Angus, elaborat d’aquesta carn famosa al món i en què Roler és un referent, amplia així mateix la seva gamma i suma una versió amb oli a la tòfona, en un pack de 110 grams que inclou formatge parmigià reggià.

D’altra banda, les noves hamburgueses Roler Gran Selecció es presenten en un envàs innovador que millora la seva conservació, a més de ser més sostenible, perquè és 100% reciclable i redueix lús de plàstic un 75% respecte al convencional. Aquesta gamma s’elaborarà en tres innovadores varietats: costum de 150 grams, Black Angus i filet de porc ibèric de 150 grams, i americana XXL de 180 grams.

Finalment, i com a reforç afegit a aquesta política de sostenibilitat, ja està al mercat la gamma de burger i picades clàssiques en envàs Winpack, amb una reducció d’un 80% de plàstic respecte a l’envàs anterior.

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors