Homenatge als professionals del porcí al desè aniversari d’Interporc

INTERPORC ha retut homenatge a totes les persones que, des de les diferents posicions, empreses, associacions o administracions han fet possible la primera dècada de la interprofessional al servei del sector porcí de capa blanca espanyol.

 

El president d’INTERPORC, Manuel García, va agrair “el suport i l’esforç de tots els que han col·laborat amb la Interprofessional des de la seva creació”, en un emotiu acte que va reunir professionals de les diferents baules de la cadena de valor del sector porcí.

García va explicar “estem construint un projecte estratègic que contribuirà a millorar el futur del nostre sector ia afrontar els reptes i desafiaments que tenim al davant, aquest és el nostre principal objectiu com a Interprofessional”.

Eficiència, diversificació i diferenciació
Precisament d’aquests desafiaments va parlar Alberto Herranz, director d’INTERPORC, que va exposar que com a sector “tenim l’obligació de plantejar-nos el nostre creixement en eficiència, diversificació i diferenciació”.

L’opinió pública, va apuntar, és cada cop més sensible i exigent pel que fa a la cura del medi ambient i la protecció dels animals. Per això “hem de respondre amb transparència i sent receptius i proactius amb els canvis que demanda”.

En aquest sentit, va expressar el seu desig “de fer alguna cosa diferent”, per la qual cosa va considerar necessari fer “una crida a l’acció, en què cadascú faci alguna cosa positiva per al sector i contribueixi positivament a la seva imatge”.

Col·laboradors