La selecció espanyola de carnissers cerca nou integrant

La Selecció Espanyola de Carnissers obre un nou procés per seleccionar un nou membre que completi l’equip, format actualment per nou professionals provinents de diferents punts d’Espanya i amb diferents perfils que es completaran amb la nova incorporació.

 

 

 

L’objecte de la selecció espanyola de carnissers, l’objectiu del qual és la participació al World Butcher’s Challenge (Mundial de carnisseria) que tindrà lloc a París el març de 2025, és posar en valor la imatge de la professió, donar-la a conèixer i fomentar el relleu generacional, entre d’altres.

El procés de selecció està obert a qualsevol professional autònom o treballador d’una botiga de comerç especialitzat carni i que compleixi algunes de les qualitats exigides als concursos internacionals com són l’habilitat en especejament o desossament, l’elaboració o la capacitat de treball en equip .

Els interessats a ser part de la Selecció Espanyola de Carnissers, hauran d’enviar un vídeo en què es mostri un especejament o un desosse, i un altre amb una elaboració, a més d’una fitxa d’inscripció.

El termini de presentació de les candidatures finalitza el dia 31 de gener de 2024, en primera convocatòria. Se’n llançaria una altra si no hi hagués candidatures suficients.

Més informació i bases del concurs en aquest enlaça.

 

Col·laboradors