Les interprofessionals signen amb el MAPA un conveni per a la promoció internacional dels productes carnis

INTERPORC ha signat amb el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) un conveni per a la promoció dels productes carnis espanyols als mercats internacionals. Aquest acord ha estat subscrit també per INTEROVIC i PROVACUNO.

Tant el MAPA com les tres interprofessionals signants tenen entre les seves funcions i objectius la de promoció del sector carni. Per això, aquest conveni es materialitzarà, al llarg d’aquest any i del proper, mitjançant l’assistència, participació i desenvolupament d’actuacions conjuntes de promoció a fires internacionals sota la marca ‘Alimentos de España’, per tal de sumar coneixements tècnics i experiència.

 

 

Totes les empreses dels respectius sectors de les Interprofessionals podran participar en les accions seleccionades, per a això aquestes es donaran a conèixer prèviament. En el cas d’INTERPORC, les primeres accions incloses en aquest conveni inclouen la participació amb pavellons agrupats a les fires Food Taipei i Wofex Manila, el juny i el juliol del 2024 respectivament.

A la signatura del conveni han estat presents per part d’INTERPORC el seu director general, Alberto Herranz, i el seu director Internacional, Daniel de Miguel. Per part d’Interovic, el president Raúl Muñiz, i el director Tomás Rodríguez, i per part de Provacuno, el director Javier López i José Ramón Godoy, director d’internacional de Provacuno.

Col·laboradors