Notícies

Salut, origen, medi ambient, benestar animal i canvi climàtic, factors que incidiran en el mercat agroalimentari per a 2030
Quina evolució s'espera en les tendències de consum a la UE? Segons l'informe de perspectives agràries 2019-2030 de la Comissió Europea, la demanda social serà un factor clau en el modelatge dels mercats agrícoles els propers anys. La salut, l'origen dels aliments, el medi ambient, el benestar animal o el canvi climàtic configuraran l'evolució del mercat agroalimentari de la UE en la dècada vinent.
Veure més
La reducció del consum de carn vermella no és la solució als gasos d’efecte d’hivernacle
The Oxford Farming Conference , que s'ha celebrat del 7 al 9 de gener, és la cita més important del Regne Unit sobre productes agrícoles i bestiar. Allí va parlar de veganisme i de flexitarisme. Una de les ponents, Alice Stanton, professora de farmacologia cardiovascular en el Royal College of *Surgeons a Irlanda, ha afirmat en una de les seves intervencions que fruites i verdures havien vist disminuir els seus nutrients per poder satisfer la demanda.
Veure més
Un exemple a seguir: Conèixer els fets abans decidir. La transparència és el millor camí per a combatre les fake news sobre el bestiar
Joe Stanley, un granger de Leicestershire, a Anglaterra, ha aconseguit donar-li la volta a un vídeo de la BBC en el qual es criticava la ingesta de carn vermella. Durant 3 dies, reporters de BBC Breakfast TV han pogut viure de prop com es cuida i es vigila el bestiar. Stanley també ha estat notícia en els mitjans nacionals, inclòs The Guardian, a part de convertir-se en tot un impulsor de les xarxes socials.
Veure més