Notícies

Moralejo Selección promociona el seu producte estrella per al Nadal, la família Asadofácil, amb una divertida campanya: L’Agosarat del Xai
Cada vegada en més llars, el Asadofácil de Moralejo Selección és la salvació per als nombrosíssims menjars i sopars nadalencs. Amb un sistema de cuinat premiat per la seva innovació a nivell internacional, una ampliada família de productes i una divertida promoció, el Asadofácil està de moda. La promoció es podrà veure en diferents suports incloent la renovada pàgina web www.moralejoseleccion.com, on la companyia ha mostrat tota la seva innovació i capacitat productiva, a través dels nombrosos productes oferts en més de 30 països.
Veure més
Manifest #Meatthefacts: coneix els fets abans de decidir.
És un fet, el sector ramader es troba avui en l'epicentre dels debats públics a Europa i més enllà. Amb aquests debats sorgeixen molts mites i estereotips, i retraten una imatge que contrasta amb la realitat experimentada pels agricultors i professionals en el terreny. Aquesta situació és perillosa ja que el model de ramaderia de la UE afrontarà enormes desafiaments per a garantir la viabilitat econòmica, la renovació generacional i l'adaptació a les demandes socials i ambientals.
Veure més
Conèixer els fets abans de decidir. Com podem reduir les emissions de la ramaderia?
Conèixer els fets abans de decidir. Com podem reduir les emissions de la ramaderia? Una forma senzilla de reduir les emissions, alguna cosa que sovint s'oblida en els debats públics, és simplement limitar i reduir el desaprofitament d'aliments. Segons la FAO, el 40-50% de les fruites i verdures es malgasten en la font, mentre que per a la carn / lactis la FAO estima pèrdues en el 20%. El desaprofitament d'aliments representa el 8% de les emissions globals. Als països industrialitzats, més del 40% de totes les pèrdues d'aliments ocorren a nivell minorista i de consum, per la qual cosa promoure menys desaprofitament d'aliments també pot contribuir a una major reducció d'emissions.
Veure més
Conèixer els fets abans de decidir. Estan augmentant les emissions del sector ramader de la UE (GEI)?
Conèixer els fets abans de decidir. Estan augmentant les emissions del sector ramader de la UE (GEI)? Al contrari, segons les estadístiques de la FAO, la fermentació entèrica provinent del sector ramader de la UE gairebé ha reduït a la meitat el seu impacte en el període 1990-2014. Hi ha hagut una caiguda del 51% en les emissions del bestiar, com el demostren les estadístiques de la FAO, en gran part a causa del canvi a un sistema de ramaderia agrícola més especialitzat, amb un gran marge de millora encara rellevant.
Veure més
Coneix els fets per a decidir millor. Quanta aigua fa falta per produir 1kg de carn?
Sovint es diu que es necessiten 15,000L d'aigua per a produir 1Kg de carn. Aquest és un exemple d'una declaració utilitzada per a fer bons titulars, però els càlculs sovint es malinterpreten i se citen incorrectament. Amb més del 90% de l'aigua consumida pel bestiar com a "aigua verda" (pluja), els científics calculen que 1 kg de carn de cap de bestiar en realitat eliminaria al voltant de 50 litres d'aigua dolça.
Veure més
Anafric dona suport a la línia estratègica de sostenibilitat i medi ambient liderada per la nova Comissió Europea
La UECBV, la Unió Europea de Ramaderia i Comerç de Carn, i Anafric, associació empresarial càrnia espanyola, donen el seu suport a la nova Comissió Europea, liderada per Ursula von der Leyen, i demanen juntament amb el fòrum industrial Industry4Europe l'assumpció d'una nova línia estratègica per a les indústries europees que tingui entre els seus camps prioritaris la sostenibilitat i el medi ambient. Industry4Europe és una coalició de 149 associacions sectorials que representen la diversitat de la base industrial de la UE, entre elles, el sector de la carn.
Veure més