Segona edició del curs de Provacuno per a professionals del sector de la carn de boví

La interprofessional del boví, PROVACUNO,  ha llançat el segon curs de formació gratuït per a professionals del sector del Boví de Carn sobre nutrició-salut, sostenibilitat, interessos antiramaderia i reptes de futur. Aquest curs és una de les millors eines per poder defensar amb arguments sòlids el sector i el seu producte.

Equip docent:

Dr. Antonio Escribano, Catedràtic de Nutrició Esportiva.
José Manuel Alvarez, Especialitzat en comunicació corporativa, reputació i crisi, comunicació al consumidor, nutrició i salut, sostenibilitat i ètica al sector carni. Coordinador de la Plataforma Carn i Salut, que agrupa les sis interprofessionals del sector: Asici, Aviança, Intercun, Interovic, Interporc i Provacuno.

PROGRAMA DEL CURSO

Inicio del curso: 17 de octubre

Sesiones: 12 clases online

Horario clases: 19.30 a 20.45 horas

Programa curso: en archivo adjunto

Inscripciones (hasta 13 de octubre incluido): https://forms.gle/cVV2ZGxnmuqCMksWA

Col·laboradors