Torna una nova edició de la Ruta del Paquito amb un concurs nacional al millor entrepà, a l’octubre

Arrenca una nova edició de la Ruta del Paquito, l’entrepà de xai amb nom propi.Un total de 100 establiments de Madrid, València, Barcelona, ​​Lleida, Valladolid, Zamora i Lleó oferiran des del 6 de juny i durant un mes la seva versió original del Paquito, l’entrepà de xai nacional amb nom propi, que arriba a bars i restaurants gràcies INTEROVIC per acostar aquesta carn al públic més jove.

 

 

 

 

 

Es tracta d´una iniciativa d’INTEROVIC que té com a objectiu fomentar el consum de xai, especialment entre el públic més jove, i mostrar la versatilitat d´aquesta carn, excepcionalment tendra i saborosa. La ruta que ja s’ha instal·lat al llarg dels seus sis anys d’història a més de 800 establiments de 15 províncies de tot el territori espanyol.

En la seva edició 2024, que ha arrencat el 6 de juny i estarà vigent durant un mes, la Ruta del Paquito podem gaudir-la a Madrid, València, Barcelona, ​​Lleida, Valladolid, Zamora i Lleó. En aquestes ciutats hi participen 100 establiments que oferiran   a la seva carta habitual la seva versió particular del Paquito.

Però hi ha més ciutats participants. La ruta es farà esperar a Aragó, Castella-la Manxa i altres comunitats, on arribarà al mes de setembre i, a més, a la tardor se celebrarà per primera vegada el concurs per triar el millor Paquito de España.

En aquest enllaç podreu ampliar els establiments i racons d’Espanya que ofereixen aquest saborós i saludable entrepà.

 

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors