23 de juny, dia del xai. Consumir carn de xai: Un sabor, molts beneficis

Consumir carn de xai de llet, xai i cabrit és sa, és saborós i sobretot és sostenible. Aquest sector ramader és el que millor manté viu i actiu el medi rural. La seva sostenibilitat es fonamenta en els beneficis ambientals, socials i econòmics que aquesta ramaderia i el pasturatge exerceixen sobre territoris i paisatges. Els beneficis també arriben a el consumidor a través del seu saborosa carn, natural i sostenible. La carn de xai és mereixedora de ser celebrada durant tot l’any per ser una carn respectuosa i beneficiosa per al medi ambient i entorn rural. Gràcies a que el bestiar es continua pasturant igual que fa centenars d’anys, ajuda a fixar la població en entorns rurals.

Consumint carn de xai ajudaràs a fomentar la biodiversitat i mantenir llocs de treball tradicionals com el pasturatge. A més, ara que arriba l’estiu, les ovelles ajuden a eliminar grans masses d’arbustos i herbes seques, tant en tallafocs com en zones de camp abandonades.

Sant Joan. Comencem de nou … amb xai i cabrit

Aquest Sant Joan celebrem el Dia del Xai posant tot a la brasa. Aquest Sant Joan celebra la vida amb els teus. Què millor ocasió per menjar carn de llet i xai a la brasa al dia de Sant Joan? Una festivitat celebrada per milions d’espanyols cada any envoltat dels teus amics i família. La festivitat de Sant Joan és el dia perfecte per sopar carn de llet, xai i cabrit. Tournedó, filet de cama, churrasquitos i hamburgueses són talls ideals per preparar a la brasa. Gràcies al seu gust i versatilitat, també serà un sopar per als més petits de la casa.

Celebra que ens tornem a reunir amb xai i cabrit.

Col·laboradors