Aragó convoca una nova línia d’ajuts de 33 milions d’euros per impulsar la transformació de la indústria agroalimentària

La convocatòria de subvencions convocada pel Govern d’Aragó s’ha publicat al Butlletí Oficial d’Aragó. Es tracta d’una nova línia d’ajudes, pressupostada en 33 milions d’euros, que tenen com a objectiu impulsar projectes de transformació i comercialització de productes agraris que millorin el rendiment i el desenvolupament econòmic, afavoreixin la innovació, la internacionalització, la digitalització i el màrqueting. Les sol·licituds ja es poden presentar i el termini finalitzarà el 29 de desembre del 2022.

Les iniciatives subvencionables han de ser:

Respectuoses amb el medi ambient
Relacionades amb la seguretat laboral, la higiene i benestar animal
Millorin les ràtios de sostenibilitat social, econòmica i ambiental

És a dir, inversions materials o immaterials que es facin a les indústries agroalimentàries, a l’àmbit d’Aragó.

La convocatòria detalla que podran ser entitats beneficiàries les persones físiques, jurídiques o les seves agrupacions que siguin titulars dindústries agroalimentàries ubicades al territori aragonès, i responsables finals del finançament de les inversions i de les despeses subvencionables; mentre que no se’n podran beneficiar els que no n’acreditin la viabilitat econòmica.

ACCESO A LA CONVOCATORIA

 

Col·laboradors