Pastoreo torna a Madrid de l’1 al 3 de desembre amb l’objectiu de traslladar el camp a la ciutat

Després de l’èxit de les dues primeres edicions i els més de 3.000 visitants que va congregar l’any passat, torna a Madrid Pastoreo, un espai recreat per Interovic que té per objectiu fomentar el coneixement i el consum de la carn de llet, xai i cabrit de origen nacional i que forma part de la campanya Más cerca es mejor. Pastoreo es presenta com una opció d’oci oberta al públic, perfecta per a madrilenys i turistes que tindrà lloc de l’1 al 3 de desembre al carrer Sandoval, 3, cap de setmana previ al pont de la Constitució.

 

 

Durant els tres dies i amb l’objectiu de traslladar el camp a la ciutat, en aquest espai efímer tindran lloc moltes activitats culturals pensades per a tot tipus de públics. Interovic ha desenvolupat una agenda completa en què hi haurà diferents tallers (sota reserva prèvia), degustacions de tapes de xai creades per Begoña Rodrigo, xef de La Salita (estrella Michelin) i exposicions de fotografies i mapes de llana. La programació, els horaris de les activitats de Pastoreo i les reserves podran consultar-se a la web: https://mascercaesmejor.es/pastoreo

“La ramaderia ovina i caprina és fonamental en la conservació dels nostres camps i en la protecció del nostre entorn. Per això, volem convidar tots els ciutadans a unir-se a nosaltres a Pastoreo per descobrir la història, la cultura i la tradició d’aquesta activitat mil·lenària”, explica Tomás Rodríguez, director d’Interovic.

 

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors