Looking for a shepherd The flock of sheep returns to Collserola, Barcelona Despite some last-minute problems, Collserola will once again have a mixed flock of sheep and goats this spring as one […] See More
The range of Max Zander products triumphs at the Meat Attraction Fair in Madrid The traditional German sausage brand Max Zander is consolidated at the Meat Attraction fair in Madrid. An event that brings […] See More
Interovic. Showcooking and situation of Halal exports to the Gulf, at Meat Attraction Meat attraction 2023 has had the participation of INTEROVIC, through a show cooking, on March 7, given by chef Alejandro […] See More
PROVACUNO promotes Beef Place in Meat Attraction to boost beef exports PROVACUNO, the Beef Interprofessional, has presented the Beef Place at Meat Attraction, a space where all beef companies will be […] See More
Interporc: Apoyo total y defensa del sector ganadero y agroalimentario La Interprofesional del Porcino de Capa Blanca de España (INTERPORC) ha mostrado a Luis Planas, ministro de Agricultura, Pesca y […] See More
Resultados de la encuesta de Anafric a la población española: Más del 98% de los encuestados quiere una rebaja del IVA en los productos cárnicos El 1 de enero de 2023 entraba en vigor la rebaja del IVA en algunos alimentos básicos. Desde las asociaciones […] See More
La valenciana Verónica Escobar, proclamada mejor carnicera joven de España Verónica Escobar de Carnes Viver (Valencia) se ha alzado con el título de “Mejor carnicero joven 2023”, otorgado por Educarne, […] See More
Presentation of the results of the Anafric survey to the Spanish population: “Do you agree with the reduction of VAT on meat products?” Anafric organizes on March 7, from 1:30 p.m. to 2:30 p.m. at the Meat Attraction Forum, the Comuni-carne workshop: keys […] See More
The Butcher’s Shop returns to Meat Attraction: Check out all the activities! Start the count down! There is very little left for a new meeting at Meat Attraction, which once again returns […] See More
What is farm 5.0? The example of Vall Companys The Vall Companys Group is committed to digitization and technological innovation to achieve full sustainability in the sector. This is […] See More
Especial Anafric en Meat Attraction. Entrevista a Celevant: “Queremos ser un referente en el mercado de los elaborados” Celevant es una empresa dedicada al despiece, transformación, elaboración y comercialización de carne de ternera y todas sus variantes. Construida […] See More
La Semana de la Carne poner en valor los beneficios de la carne con la campaña #LaEnergiaDeCadaDia Coincidiendo con Meat Attraction, Feria Internacional para la Industria Cárnica, que tendrá lugar en IFEMA MADRID del 6 al 8 […] See More
La Declaración de Dublín. El papel de la ganadería en la sociedad con criterios científicos Los sistemas ganaderos deben avanzar apoyándose en criterios científicos de la más alta calidad. Estos sistemas deben continuar siendo parte […] See More
Presentación de la Semana de la Carne: del 6 al 12 de marzo Meat Attraction y la plataforma Carne y Salud tienen presentan la Semana de la Carne, una campaña de sensibilización, infomación […] See More
Special Anafric a Meat Attraction: FRIBIN participates in the fair as the most important company in Huesca FRIBIN is a meat company founded in 1967, family-owned and a leader in the production of top-quality meat. FRIBIN has […] See More
Código de Buenas Prácticas de la Cadena Alimentaria en Cataluña ➕Anafric es miembro del Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària a Catalunya (CBPC) de la […] See More
The pig sector opens great possibilities for the development of women and young people The REDaPORC Operational Group, led by the White Coat Pig Interprofessional of Spain (INTERPORC) organized a webinar dedicated to analyzing […] See More
Especial Meat Attraction. Sorin Curelea, Bones&Meats: “El año 2022 ha sido muy bueno para las exportaciones de producto cárnico español” Bones&Meats es una empresa familiar de comercio alimentario fundada en España. Con más de dos décadas de experiencia trabajando en […] See More
More than a thousand schoolchildren participate in La Ruta del Jabugo Live in Huelva The Ruta del Jabugo Live has consisted of an online experience by more than a thousand schoolchildren, who have been […] See More
Castilla y León establishes the Pork Sector Working Group Together with the agents of the sector, the Government of Castilla y León has set up the Porcine Sector Working […] See More